El berenar impossible

La companyia el fa perfecte

Oriol Prat a Petitbo

IMG_3431

L’Oriol Prat em va dur al Petitbo per parlar d’uns Metres quadrats i l’expansió de la conversa se’ns en va anar de les mans. Amb un somriure tímid, s’uneix al final del meu dinar solitari, amb un parell de tallats i una llum que envaeix l’espai de sostres alts i taules amables. Comencem parlant de coses petites: el color de la bata que duia quan era camiller, els alumnes a qui fa classes de català, els pisos on hem viscut. De sobte, sense adonar-me’n, les quatres línies que conformen el quadrat de la coberta del seu primer llibre se’m desfan sobre les mans i en el seu lloc hi apareixen el déu i la serp, la llibertat, la por o la lluita i ens demanem si és veritat que de vegades necessitem reforçar les nostres idees destrossant les dels altres, o si les joves veus poètiques que s’escolten a la ciutat en aquest moment són les que haurien d’escoltar-se. I aleshores, al cap d’uns minuts, m’adono que sóc jo qui respon les preguntes que fa l’Oriol sobre el que vull, sobre el que faig, i moc els braços d’una banda a l’altra com si el gest fos el perfecte per justificar-me. No és però, fins uns minuts més tard, quan m’acompanya a l’estació, que entenc que l’Oriol és una d’aquelles persones que et fa créixer, que seria capaç d’estimular contradiccions, de creuar oceans per amor, de cultivar espais espurnejants on un sempre voldria llevar-se. I és que és això el que hi ha al seu llibre, aquesta frescor que el fa brillar i aquell poeta que té arrelat a l’interior, que ho impregna tot d’aquesta intensitat inalterable.

Al berenar anterior, en Francesc Bonsfills va demanar a l’Oriol quina era la seva assignatura preferida a l’escola i per què, i l’Oriol va contestar que Plàstica, perquè li encantava dibuixar. Estic segura que a en Francesc, això, li encantarà.

Si voleu conèixer l’Oriol teniu l’oportunitat d’anar-lo a escoltar el dia 5 a la Central del Raval a les 19h o bé el dia 20 a la llibreria La Impossible una hora més tard. També podeu contactar amb ell a través de Facebook: https://www.facebook.com/oriol.altimira

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 1, 2013 by and tagged , , , , , .
Ada Klein

Porfolio.

calseixanta1.wordpress.com/

Entre l'Ofèlia de Hamlet i la de Mortadelo

...en somnis reals...

slow pics, slow words, slow dreams

Destralades

Bienvenidos a mi mundo. Una mirada a aquello que me llama la atención & roll

noemozica & her stuff

art, handcraft, home style and personal private stuff blog

Agrupació d'Arqueòlegs de Catalunya

Professionals de l'arqueologia que expliquen el sector al món.

The Zombie Blog

Surviving The Zombie Apocalypse

aïllat [...davant l'abisme]

Blog de J. M. Vidal-Illanes

Margarides i albercocs

Un llibre de cuina sense receptes.

O lo comes o lo dejas

La companyia el fa perfecte

%d bloggers like this: