El berenar impossible

La companyia el fa perfecte

Albert Ballesteros a Cafè de les Antípodes

IMG_3725

Amb el component de l’atractiu físic que li juga a favor, n’Albert em sembla des d’un primer moment un home caleidoscòpic que s’adaptaria gairebé a qualsevol persona. Malgrat que pel seu posat pot semblar un home que porta les regnes de la seva vida, trigo poc a adonar-me que rere la façana s’amaga una persona insegura i depenent de les persones que l’envolten, sense les quals probablement no seria el mateix. Un home familiar, tradicional i arrelat a la vida que porta, que s’acomoda en les petites coses que la vida li ofereix sensiblement i amable. En un moment en què parlem de l’escriptura, però, n’Albert em parla dels projectes que té, dels projectes en què pensa i, en canviar-li la mirada i brillar-li els ulls, penso que potser n’Albert és una altre que no es deixa veure tan fàcilment, somniador, ambiciós, rebel. Un home addictiu per naturalesa, tranquil i distès que sap jugar hàbilment amb el mot, conscient del doble tall que té la broma i de la cortina que això li ofereix. Un home que sobreviu, que s’agrada a si mateix i ho demostra, que probablement no canviaria res del que té si en això li anés l’orgull o la creativitat. Quan sortim del Cafè de les Antípodes, l’Albert em demana si vull que em porti a casa amb la moto. Travessant el llindar entre ambdues ciutats aferrada a ell per no sortir volant, penso que potser en aquest moment si que hi veig el que voldria veure de l’Albert, aquest home que s’arrisca, que somriu efusivament, que sap volar.

Al berenar anterior la Maria va demanar a n’Albert què li faltava, i ell va contestar que el que li faltava era tenir la seguretat que tot anirà bé.

Podeu contactar amb ell a través de Twitter: https://twitter.com/banditcatbdn

Advertisements

One comment on “Albert Ballesteros a Cafè de les Antípodes

 1. Albert Ballesteros - Banditcatbdn
  April 14, 2014

  La Joanaina Font deu tenir moltes virtuts, però d’aquest capítol millor que se n’encarregui algú més qualificat. Jo, home simple i simple home, em dedicaré a destacar els seus defectes, que en són uns quants.

  1 – Comencem perquè diu sempre el que pensa. Encara que no t’agradi sentir-ho. Si ets dels que sempre vols tenir la raó. Ni segueixis llegint aquest comentari ni esforcis en berenar amb ella.
  2 – Prepara molt, però molt a consciència el seu qüestionari. Desconec si amb tothom fa el mateix. Possiblement no comptava a obtenir respostes tan llargues, però és que les seves preguntes poques vegades accepten un monosil•làbic Sí o No.
  3 – Et fa sentir còmode berenant –i suposo que fent moltes més altres coses– amb ella, encara que només la coneguis des de fa una hora…o dues…o tres i mitja que va durar el nostre berenar.
  4 – Una cosa que no li perdonaré mai és que, a més de còmode, té una gran habilitat per desarmar el berenador a qui s’enfronta. En un tres i no res et veus explicant coses que només coneixen un reduït grup d’amics.
  5 – Un altre defecte important és que sap escoltar. No interromp, ni s’impacienta. Encara que l’entrevistat trigui més d’un minut a articular una resposta. Curiosament, en l’única pregunta que ella no em feia.
  6 – Ah…i no s’espanta fàcilment. Ni tan sols quan en una incorporació a l’autopista un cotxe practica la llei del més fort i fa clavar frens a la moto del pesat que no ha parat de xerrar tota la tarda.

  Resumint, i parafrasejant un antic anunci dels 80, d’aquells que les lleis actuals de la publicitat no permetria que s’emetessin ara, una mica de la Joanaina…és molt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 14, 2014 by and tagged , , , , .
Ada Klein

Porfolio.

calseixanta1.wordpress.com/

Entre l'Ofèlia de Hamlet i la de Mortadelo

...en somnis reals...

slow pics, slow words, slow dreams

Destralades

Bienvenidos a mi mundo. Una mirada a aquello que me llama la atención & roll

noemozica & her stuff

art, handcraft, home style and personal private stuff blog

Agrupació d'Arqueòlegs de Catalunya

Professionals de l'arqueologia que expliquen el sector al món.

The Zombie Blog

Surviving The Zombie Apocalypse

aïllat [...davant l'abisme]

Blog de J. M. Vidal-Illanes

Margarides i albercocs

Un llibre de cuina sense receptes.

O lo comes o lo dejas

La companyia el fa perfecte

%d bloggers like this: